NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 24 November 2009

AIZAH BUAT HAL LAGI...

Alahai anak dara nor yg seorang ni.... macam2 jer yg dibuatnya. Nor dok layan game kat facebook, dia terjerit2 kat bawah..... ingatkan dia tercedera ke apa.... hmmmmmmm memang ler.. sambil2 tengok TV pun boleh buat hal yg sukar utk di duga...

Nak tahu apa jadi.... ni hah... tengok ler sendiri... Duduk seorang2 pun bole jadi macam ni... apa nak jadi ler...

Cuba bayangkan.... macam mana perkara gini boleh berlaku, bila ditanya.... katanya dia dok sikat2 rambut.... cuba pusing2kan kat sikat tuu.... tapi ni lah yg berlaku... hahahahahah... ketawa pecah perut nor melihatnya... lepas tuu minta tolong nor...

Nor tanya dia.... nak korbankan rambut atau korbankan sikat ni... hmmmm dua2 dia tak nak... Last2 nor suruh dia ambil gunting... try nak potong sikat tuu satu2.... tapi terpotong gak rambut dia... huhuhuhuhuhhhhh dia menangis tak berair mata...

Cuba gak asingkan rambut tuu dpd sikat tapi memang tak bole.... nor suruh dia mandi jer dulu... kot2 rambut tuu jadi lembut senang sikit......

Rambut berbelit2 kat sikat ni ..... jadi kusut semacam....


Bila disuruh mandi.... dalam bilik air, terpaksa gak dia korbankan rambut nya nie... cian anak ku hahahahah.... itu ler lain kali buat lagi yee.... ni tak serik2 ni... Tengok sikat ni... dah kena gunting pun susah nak keluarkan rambut tuuu....

"JOM Seiring Sejalan"


6 comments:

  1. alahaiii....siannya. sayang rambut kena potong!!!

    ReplyDelete
  2. La hai anak dara ni...nasib baik cuti sekolah..& rambut dia lebat..kalau rambut Untie maunya dah botak...nah auntie kasi bihun tomyam semangkuk buat pujuk hati yg sedih tu!!
    Tak pe..kita pun penah kejadian anih cam tu jugak hihihi..jgn ckp org lain tau!!!

    ReplyDelete
  3. hehe..tym kecik2 dlu pun pernah buat perangai camni juga :p

    ReplyDelete
  4. Boleh jadi sampai mcm tue?? alahai siannye rambut tu..hhehee

    ReplyDelete
  5. hai,saya silent reader blog cik noor.....

    hahaha lucu pulak bila tgk rambut anak tangled mcm tu,same thing jd dekat anak saya...cukup susah nak lepaskan rambut yg tersangkut tu jd selepas bermcm2 cara saya try tak boleh,last2 saya guna conditioner baru la boleh tarik semua rambut tu.....anak saya pun dah start nangis sebab tak mau potong rambut....panjang pulak menulis...maaf ya cuma nak berkonsi cerita yg sama,in case jd lg munkin boleh try guna conditioner....

    ReplyDelete
  6. Itu ler.... nor pun hairan nape ler bole jadi gitu... dekat 1 jam juga ler nak cuba tanggalkan dpd sikat tuu... huhuhuh... tak berjaya....

    To my silent reader... tq di atas tips nya... heheheh harap2 takde ler next time...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts