NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 15 November 2009

Minum Petang....

Hujung minggu ni..... nor sekeluarga tak gi mana2.... duduk kat rumah baik2 jer heheheh... hmmm boring gak kan tapi kena ler sebab hubby kena belajar.... esok & lusa ada exam... itu ler kerja dia... tiap2 6 bulan ada jer exam kena ambil... macam budak2 sekolah gak kan.

Sibuk betul nor dok atur pokok2 bunga dalam pasu, baja kan dia..... hmmmm satu lagi kena tabur racun siput.... aduh siput dah datang, hujan2 gini.... suka ler dia org ni. Habis ler daun2 pokok dimakan nye... manis agaknye kan..hehehhehe

Anyway..... petang ni nor cuma panaskan pau instant jer... Dah lama beli pau kacang merah ni... kukus jer selama 10 minit...

Hmmmmm ada sapa2 nak join sekali.... mai lerr...





"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts