NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 18 November 2009

KETAM steamboat Restaurant

Malam semalam selepas solat magrib, hubby ajak ke Ikea.... kali ni nak celebrate kejayaan Aizah dalam ujian penggal terakhirnya..... Kedudukan yg memuaskan dalam kelas & mendapat highest score dalam beberapa mata pelajaran... Kedudukkan yg teratas sekali ni amat mengembirakan nor & hubby. Nor cukup bangga dgn kejayaannya.... Alhamdulillah berkat belajar dgn bersungguh2 tanpa menghadiri kelas tuition, aizah dpt menguasai beberapa mata pelajaran dgn cemerlangnya.

So, kali ni ikut selera dia.... dia nak makan steamboat kat Ikea.... restaurant ni merupakan salah satu tempat makan feberet kami sekeluarga... Restaurant Ketam Village Steamboat. Sup pilihan kali ni adalah steamboat tom yam... memang tersangat ler pedasnya.... Makan kat dalam restaurant ni terasa berada kat Pulau Ketam lak sebab latar belakang pemandangan nya memang kat Pulau Ketam... pernah ke pulau tuu 2 kali....

JOM kita tengok2...

Ni dia meja steamboat nya.... seorang satu periuk pemanas.... puas hati eheheheh tak ler berebut2....

Sup Tom Yam yg teramat ler pedasnya.... kalau tak tahan boleh pilih sup lain... kalau makan memang confirm meleleh air mata & air lain sekali hahahahah....

Set ni utk makan seorang, boleh gak minta side order yg lain, pelbagai pilihan dgn harga yg cukup berpatutan.

Amboi kenyangnya kita.... licin tuuuu.... alhamdulillah.... berbaloi2....


"JOM Seiring Sejalan"


3 comments:

  1. Tahniah Aizah & both proud parents...Anak2lah tunggak kekuatan ibu bapa kan Noor...Akak akan buat apa saje demi anak2...I know you would too!!
    Bestnya makan2...dah lama tak bersteam boat..huhuhu!!!

    ReplyDelete
  2. amboiii sedapnye tgk...meleleh air liur pagi2 ni..nak kena cari jugak tmpt ni

    ReplyDelete
  3. sedap yerk ketam steam boat.. meleleh air liur nie...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts