NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 17 November 2009

JOM MAKAN

Tengahari ni.... makan agak lambat ckit ler sebab tunggu hubby habis exam dia... Nak makan seorang... tak berselera ler pulak. Pagi2 tadi nor dah hantar aizah ke sekolah, katanya nak tolong cikgu.... sebenarnya hari ni dah tak sekolah lagi.. exam SPM so... kebanyakkan kelas digunakan utk peperiksaan. Nor tinggal seorg2 ler kat rumah...

Hubby balik dalam kul 2 petang.... hmmmm perut pun dah berlagu2 hahahah... Tak per ler, hubby kata tunggu dia..

Menu yg simple jer hari ni ye... Sup Tulang & Sayur Campur.... janji perut kenyang...


"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. sedapnya sup tulang tu kakkk!!!!

    ReplyDelete
  2. meleleh tengok sup tulang tu...dah lama tak masak supp tulangg...

    ReplyDelete
  3. pon ponn...lapar la tgk sup tu!

    klik klik...dah selamat mr potato cik puan abgdin klik!

    :D

    ReplyDelete
  4. ponn ponnn...lapar tgk sup tuh!

    klik klik...abgdin dah klik mr potato cik puan....klik!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts