NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 7 November 2009

CUPCAKES DECO

Petang tadi nor mengikuti kelas deco cupcakes, 1st time masuk kelas deco ni... mula2 tuu ingat mesti susah ni kan... iye ler kita tak pernah lagi mendeko cupcake apatah lagi nak buat deko atas kek...... sekarang ni dah faham ler ckit2 cara nya tu kan...

Jangan tak tahu, mengigil gak tau jari2 ku ini..... rasanya kena banyak buat latihan ler kan... lama2 sure pandai macam sifu kita ni... betul tak Ika.... Jom layan foto2 petang tadi...


Ika, sifu kita ...... Ika ni adalah jiran nor... dia owner Randau Cafe. Sapa2 nak belajar, boleh ler contact dia...

Deco2 yg dipelajari.... nampak mudah, tapi hmmmmm belum cuba belum tahu... dah cuba baru ler faham...

Hasil kerja tangan nor.... baru nak belajar ..... bole ler tuu kan sifu...

Kak Mimieloma.... mengigil tuuu, tapi menjadi ler juga. Balik nanti kena buat banyak2 latihan jasmani ye...
Foto ni nor curi dpd blog kak Mimieloma.... sorry ye... dgn izin, nak buat kenangan... takde foto nor tgh mendeco...

Anak dara dan anak bujang baru nak mencuba2.... tapi memang kreatif ler dia orang ni... kalah ler pulak mak2 budak nye...

Antara pelajar2 yg mengambil bahagian.... baru nak bermain-main dengan cupcakes, harap2 nanti balik rumah jangan ler lupa ye...

Ni dia hah..... seorang jer wira kita.... masih muda lagi tau... baru form 3 tapi minat ler pulak deco mendeco ni... takpe ler kan.... asal bahagia.....


"JOM Seiring Sejalan"


6 comments:

  1. Cutenya cuppies...
    Wah tingginya si bujang tu ye.. baru form 3 je tu.. kalau form 5 sok, ntah macam mana pulak!

    ReplyDelete
  2. salam nor........halal dunia akhirat....hehehe tkpe....copy utk kebaikkan....tk kisah amik lerrrrrrr...

    bes kan nor.....rase cam nk belajar lagi laaaa...td pagi rase hmm sedap gak kan kek tu....tp tu lah nk makan bile tgk deko tu cam sayaaaang pulak hahahah.

    ReplyDelete
  3. wahhh cute yerr cupcake tue...nnti leh wat bsness plak yerr...hehehe

    ReplyDelete
  4. boleh la buka kedai kek lepas ni...

    berniaga dalam internet pun ok kan...

    ponn ponn....

    ReplyDelete
  5. Wah....Rajin nya Nor siap attend cup cake deco class....ada perancangan nak buka outlet ke!!

    ReplyDelete
  6. Kak Watie... takde ler kak, saja tambahkan ilmu di dada... anak suka makan, nnti tak payah ler beli2 lagi, buat jer sendiri..

    Memang seronok main2 dgn aising ni... best giler.. eheheh kalau ada lagi class begini, nak ikut lagi.. tambahkan pengetahuan lagi.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts