NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 23 November 2009

JALAN2 ke JOHOR

Seperti yg telah dirancang, petang sabtu lepas nor sekeluarga ke Johor bersama dgn bapa mentua nor. Tujuan sebenarnya nak melawat anak dara dia, adik ipar nor ler tuu... yg bertugas kat Pasir Gudang. Kita org bertolak dalam pukul 3:00 ptg, sampai sana kalau tak silap nor 6:30 ptg... masa tu hujan lebat gak... alhamdulillah sampai gak ke apartment nya.

Apartment Tanjung Puteri ni adik ipar nor beli dah dekat setahun tapi tak pernah lagi nak melawat dia..... kali ni bila free sikit ... hmmm sampai ler gak kan.

Apa2 pun.... jom layan foto2nya..

Dalam kereta pun sempat baca novel.... nak habiskan sebab banyak lagi novel2 yg belum dibaca.


Pemandangan daripada bilik hotel kat Johor Baru

Bilik hotel tempat kami menginap pada malam sabtu yg lepas... hmmmm dpt lagi satu koleksi door tag nor... heheheh
Apartment Tanjung Puteri
Tengok deco kat dinding tuu... cantik kan, adik ipar nor cat sendiri.... rajin betul ler dia ni. Foto ni nor sempat ambil sebelum balik ke Sepang. Malam tuu bapa mentua nor tidur kat apartment ni. Kami sekeluarga lak dah booked hotel kat JB...




"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts