NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 23 November 2009

MAKAN2 kat TANJUNG PUTERI

Kat Pasir Gudang malam tuu kita org makan2 kat seafood restaurant kat Tanjung Puteri... hmmm best betul ler.. tapi nor tak sempat nak ambil foto lauk nya... Malam tuu kita org order ketam lada hitam, udang goreng butter, sotong sambal, ikan pari panggang, sayur campur & kailan serta tom yam ayam utk anak nor.. biasa ler kan, mana bole miss tom yam dia ni..

Disebabkan terlalu lapar... foto pun tak ambil, cuma sempat ambil masa tengah menunggu makanan jer...

Apa2... layan...


Tengah2 malam pulak bila dah check in kat hotel.... kita org ronda2 kat City Bazar... ramai betul ler org yg masih membeli belah kat sini walaupun jam dah hampir kul 12:30 tengah malam...

Sebelum balik hotel, singgah beli rojak buah & tauhu dulu.... memang sedap rojak buah makcik ni...

"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts