NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 28 June 2009

Anakku sayang....

Aizah sunyi mummy!!!!... itu keluhan anak nor pagi semalam... (27/6/2009). Pukul 10 pagi dah start belajar piano kat Nilai, hubby yg hantar & ambil... lepas jer kelas, terus ke kedai Al-Salam kat Nilai, makan kat sana.

Petangnya nak hiburkan hati aizah, kami ke Port Dickson dulu, singgah rumah Abg Rahmat... bukan apa nak suruh dia urut kaki & tangan nor yg sakit hari tuu... sedap betul lepas kena urut, lega ler ckit.... Daripada sana kami terus ke Melaka... kononnya nak hiburkan hati anak nor yg seorg ni.... dia tak de mood sejak anak2 dara nor balik... (atool, nurul, ct & alai) Apa ler ilmu yg dia org pakai ni .... anak i jadi rindu bayangan...

Kat Melaka aizah nak naik Eye on Malaysia & Menara Taming Sari...

EYE ON MALAYSIA




MENARA TAMING SARI





No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts