NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 11 June 2009

HUBBY ke Perth

Baru jer balik hantar hubby ke LCCT, malam ni dia gi Perth & balik saturday afternoon.... aduhhh..... bila dah sampai kat airport... check2 .... file dia tertinggal kat rumah. Nor terpaksa rush balik.... bawa kereta macam nak berlumba jer, anak kat sebelah kecut perut... Sampai kat rumah, puas dok cari, file takde.... berpusing2 cari... pening2... Call hubby, dia pun binggung. Mana ler gi file dia tuu, all training document di dlmnya. Dia rasa tertinggal kat DCA office masa gi sana hari tuu...

Penat dibuatnya.... so file takde, kena cari gak sebab banyak document penting ttg training di dalamnya.... kena tunggu dia balik dpd Perth baru dpt contact DCA officer tuu... Flight dia lak delay setengah jam.... penerbangan kali ni mengambil masa yg lama... katanya sampai sana insyallah dlm pukul 7 pagi waktu Australia.... Moga selamat pergi & selamat kembali... AMIN..

Kita sebagai isterinya kekadang risau gak bila hubby gi jauh2 ni tpi nasib baik ler dunia ni dah serba serbi canggih, bole sms/mms & call dia guna celcom... hehehe bukan nak buat promosi... tapi dah guna line celcom kan... TQ CELCOM!!!! :) ......... sebelum bertolak tadi hubby call dulu & insyallah bila dah tiba di sana nnti dia sms jer... sbb nak call mahal gak kan...

Rasa sunyi lak bila hubby tak de kat rumah.... aduhhhh baru jer berpisah .... dah RINDU!!!! Tak leh nak lena bila hubby takde kat sebelah...... I LOVE U abg!!!!!!

Salam Mesra,


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts