NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 13 June 2009

My niece

Semalam my niece (Rabiahtul Awdauwiah) dtg bercuti di sini bersama 3 org rakan2 nya yg sama2 belajar kat Polyteknik Kuching. ATOOL itu nickname dia, belajar ambil jurusan Accountancy.... Dia ni anak kakak nor (KERTINI) yg nobor 2, yg sulung dah kawin, ada 3 org lagi adik & seorg lagi lum keluar hehehhe.. insyallah hujung June ni akak nor ni akan bersalin. Atool & 2 org kawan nya ikut flight direct dpd Miri, manakala yg seorg lagi ikut flight dpd Kuching. Sampai LCCT pukul 11:30 malam tadi.....

Disebabkan anak2 dara ni tak makan lagi, makan ler tgh2 malam.... nasib baik ada lebihan lauk... Tidor pun lewat..... Nor happy sebab Atool belikan mak saudara dia ni sayur2 yg dipesan.... hmmm bole ler masak. Anyway, TQ Atool..... :) Pagi ni hantar Atool & rakan2nya ke station komuter Nilai... aiza jadi tour guide dia org... hmmmm retikan anak nor ni... ntah ler... bagi dia peluang....

Sepatutnya aiza ada kelas piano hari ni, terpaksa nor batalkan sebab dia nak ikut sangat anak2 dara semua ni gi jalan2 kl... Cadangnya nak gi KLCC & Times Square... bagi dia org panduan ala kadar, tak tahu call atau sms jer...
Aizah & Atool

Ni dia anak2 dara, dah bersedia utk ronda2 kl....


Salam Mesra,

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts