NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 2 June 2009

Setiap Jumaat


Semalam pergi MPH beli buka cerita Setiap Jumaat karya Norhayati Berahim, tapi belum sempat baca lagi.... Banyak karya beliau dalam koleksi novel nor. Masih ingat lagi, novel pertama yg nor baca karya beliau adalah RINDU... nor suka cara dia menulis, mungkin lain org lain cita rasanya, tapi beliau banyak menulis cerita tentang cinta & kekeluargaan... Ada 3 novel beliau yg telah hilang dpd simpanan.... kawan2 pinjam & tak reti nak pulangkan balik. Sakit hati kan kalau ada org2 tertentu tak reti nak menghargai hak org lain....Puas nor cari balik tajuk2 novel tersebut tapi tak de lagi jual kat kedai2 buku.
Antara novel beliau yg telah pun menjadi koleksi nor adalah :

1) Teguh
2) Emosi
3) Rindu...
4) Lewat Musim Itu...
5) Pesanan Terakhir Seorang Lelaki (cerita ni best sgt2 tpi dah hilang dlm simpanan)
6) Inferior
7) Seindah Derita
8) Sentuhan Cinta
9) Dendam Yang Terlerai
10) Hanya Kerana Cinta
11) Jalinan memori
12) Untukmu Segalanya
13) Egois
14) Hati Seorang Wanita (yg ni pun hilang... sapa ler yg ambil, sedih betul)
15) Cinta Pertama
16) Air Mata Kasih
17) Nota Cinta Buat Mu
18) Sayang TakTerucap
19) Dia Lebih Mengerti
20) Cinta Jangan Kau Pergi
21) Setulus Cinta
22) Andai Semalam Ku Miliki
23) Tiada Batasan Sayang
24) Terima Kasih Kekasih
25) Biarkan Aku Menangis
26) Kasih Yang Tercalar
27) Bunga Kasih (satu lagi koleksi beliau yg hilang dlm simpanan...)
28) Murni Kasih
29) Hati Yang Luka...
30) Tidak Aku Bersuara...
31) Setiap Jumaat ( baru beli tapi lum baca lagi)


Ada byk lagi koleksi beliau yg nor belum beli, ada tajuk2 yg pernah nor baca tapi bila cari kat kedai2 buku, dah habis.... insyallah akan nor cari karya beliau yg lain2 nanti...

Carilah karya beliau kalau ingin tahu jalan ceritanya... mmg menarik & kekadang cerita nya bole membuat airmata mengalir tiba2.... terlalu emosi!!!!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts