NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 5 June 2009

Koleksi Pokok2 Bunga

Tak tahu nak update apa hari ni..... ptg semalam ambil foto pokok2 bunga yg ditanam dlm pasu keliling rumah, garden lum siap lagi.... rumput lama dah dibuang, tunggu rumput baru... kat belakang rumah dah ditanam dgn pokok2 lama yg dialih lokasinya... bila dah upah org buatkan, idea dia org lebih kreatif dpd kita kan..... hmmm dah mmg kemahiran mereka, kita ni main tanam jer.... Jom layan .......



Ini ikan2 koi & emas yg hubby perlihara dlm kolam, tgh makan.... Dulu masa baru2 beli, semua ikan2 ni kecil2 jer... Tenang jer bila tgk ikan2 ni, duduk kat tepi kolam, fikiran pun relax jer...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts