NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 20 June 2009

RELAX.....

Anak2 dara semua dah gi SOGO .... wahhh.... sunyi jer rumah hehhehehe terRindu ler pulak... Tengahari tadi lepas makan kat rumah hantar dia org ke station komuter... aiza ikut sekali, kena reschedule lagi kelas piano hari ni...

Jiran nor Hani lak jemput ke rumah birthday party anak popuan nya, nor gi seorang ler... jumpa jiran2 yg lain.... Takde apa nak bagi, bawakan dia Jus Kasturi yg diambil kat rumah kawan tadi... ada customer order, so satu tuuu bagi kat jiran jer. Sapa2 nak order jus kasturi bole gi kat blog nor yg lagi satu ni... http://www.noorhodza.blogspot.com/ atau klik kat sini... http://noorhodza.blogspot.com/search/label/Minuman Jus ni memang sedap, lebih2 lagi bagi org yg sakit tekak...


Hubby ke Gold Coast malam semalam.... 10 jam travelling, hmmm penat katanya, cian hubby. Sekarang ni dah jadi cinta SMS lak, dok sms hubby yg jauh di mata tapi dekat jer di hati... sayang abg..... Alhamdulillah semua nya ok, dia balik pagi Isnin ni... insyallah.

Bila seorg2 kat rumah ni, masa utk melawat blog2 kawan2 lebih ckit.... selalu sekejap2 jer, takde masa nak baca2 sgt.... bak kata org, kekadang kita perlukan masa utk bersendirian kan....

Terima kasih ler pada kawan2 yg sudi singgah dan ada masa nak baca blog nor ni....


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts