NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 8 June 2009

Ke Selayang

My maid datang kerja hari ni, slow talk dgn dia kejap.... lepas bersoal jawap dgn dia.... i perasan baru ler kerja2 yg dibuat dgn betul.... alhamdulillah, sekurang2 nya dia tidak kecil hati bila di tegur.... kerja2 cukup memuaskan.... sekali sekala kena tegur dgn cara yg betul gak, sekurang2nya dia tahu mana silapnya walaupun dah pernah bekerja di tempat lain agak lama tapi kekadang ada gak kurang nya.

Dia siap semua kerja hari ni dlm kul 3 ptg.... kami sekeluarga terus bertolak ke rumah mentua kat selayang.... singgah solat asar dulu kat masjid situ & hubby terus gi jogging. Nor dgn anak ke rumah mentua, nanti hubby balik sendiri.... Sediakan minum petang, maid my brother in law ada kat situ tgh tolong2 buat kerja rumah.... my in law in kurang sihat sikit.

Bertolak dpd selayang lebih kurang dlm kul 9:30 mlm, terus ke subang makan kat Big Plate Restaurant.... tadi kat Selayang tak nak makan sbb memang hajat hubby nak makan kat restaurant tuu. Makanan kat sini memang sedap, itu cita rasa kami lah kan, org lain tak tahu lak... Tak sempat nak reload foto2 makanan yg dimakan, esok hari kalau sempat nor masukkan dlm blog ni...

Hidangan makan malam kami malam ni adalah Mushroom Sup.... sup ni dihidang dlm roti, Spaghetti Seafood & Big Plate Steak...........

Kalau nak cuba bole ler cari restaurant ni kat Subang... BIG PLATE RESTAURANT... nama pun big plate... hidangan pun semua nya size besar2.... yg bestnya penuh dgn salad2...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts