NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 4 June 2009

Makan kat Putrajaya

Pagi2 lagi hubby dah suruh prepare resume dia.... aduh!!!... dah ler lama tak buat kerja2 menaip ni... tapi nasib baik ilmu tak hilang... masih laju lagi menaip... Lepas tuu tulis surat lak utk dia... nak hantar ke opisnya nanti... sibuk2 menaip ni tak sedar hari dah nak kul 11:30 pg... tak masak lagi... so hubby kata tak payah, kita makan kat luar jer... Kebetulan dia nak gi DCA office, singgah jer dulu kat Putrajaya P9... Ni sempat lagi ambil foto2... ramai betul org, masa ni pekerja2 kat area Putrajaya ni lunch time... Kat sini buka siang hari jer sampai kul 7 ptg..


I share dgn hubby makan nasi biryani gam johor... lauk daging kambing & ayam... sure hubby tak bole habiskan ni... banyak sgt. I kacau2 jer ... hehheheh macam biasa, bila gi makan jer... share2 dgn hubby...

Anak makan Chicken Chop.... hmmm yg ni sedap betul... Rasa2 ler ckit...

Pelbagai makanan ada dijual di sini.... kalau ada masa singgah2 ler...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts