NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 16 June 2009

Ronda2 KL

Petang semalam kita org ramai2 ke KL, parking kereta kat KL Sentral, lepas tuu naik monorail ke Low Yat.... hubby & imran nak cari program computer kat sana..... ladies gi Bukit Bintang & Sungei Wang lak.... jalan2 cuci mata sambil2 shopping ckit2. Dari sana kita org jalan kaki menuju ke Petaling Street... wahh semua dah penat, kaki dah sakit.... anak2 dara ni pulak pakai kasut yg tak sesuai... masing2 singgah beli selipar, hmmmm baru ler selesa... cian dia org hahahahha

Aizah lak tak ikut sebab dia sekolah belah petang nya... seronok betul jalan ramai2 macam ni... org tengok pun hairan... ramai nar anak2 dara dia org ni... riuh rendah jer... JOM layan foto2 dulu....






No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts