NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 4 June 2009

Sibuk2 ler....

Lepas jer makan kat Putrajaya, terus ke DCA office, nak bayar lesen my hubby..... lama betul dok menunggu dlm kereta dgn anak... siap ambil foto2 lagi kat depan DCA office nie... bergaya betul anak nor ni... :)


Nasib baik nor bawa buku novel Setiap Jumaat, dah tahu dah mesti lama menunggu... foto candid anak ambil masa tgh baca....

Daripada DCA office terus ke LCCT lak, hantar resume hubby utk Instructor application.. Lama betul tak gi situ.... tak sesak sgt macam mula2 dulu, bangunan yg under construction dulu dah siap rupanya.... Plan nak gi Muar hari ni cancel pulak sebab esok hubby kena kerja awal pagi...

Tiba kat rumah jer dah 3:30 ptg... cepat2 solat zohor... relax kejap sambil2 membaca lagi. Sejak beli novel ni, mana2 pergi bawa.... hubby siap sound.... "hmmmm datang semula hobi lama you yg asyik membaca jer.... cerita dogeng apa kali ni..." I senyum jer.. mmg dulu rajin betul membaca, bila relax lepas buat kerja2 rumah mesti masa habis kat novel..... Sekarang ni, itu jer ler caranya nak release TENSION, tau2 jer ler, sejak hubby training & masa dia habis kat rumah jer.... kita sebagai isteri pun tension gak... faham2 jer ler...
Lepas solat asar gi jogging dgn anak & hubby... Esok hubby dah start kerja, pergi China... pergi awal pagi balik nya malam..... Exam semua dah okay, sekarang ni travelling jer ler dia.... Moga dia selamat pergi & selamat ler kembali.... Lindungilah dia ya ALLAH.... AMIN...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts