NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 14 June 2009

Masa di hujung minggu...

Breakfast hari ni nor buat nasi goreng & panaskan roti john yg dibeli kat pasar malam, mlm tadi. Sibuk anak2 dara ni mencuci baju2 dia org, baju dah ler tak bawa banyak, kononnya nak shopping ler kat cni.... Nor tak masak sgt hari ni, dah kenyang makan nasi goreng...

Atool & kawan2nya hari ni nak gi ke Klang, sebelum tu anak2 dara ni nak gi Giant Nilai dulu. Hantar aizah ke kelas piano dia dulu & nor kena belajar kemudian... Lepas belajar piano terus ke Giant ambil Atool & the geng. Wahh .... shopping lagi dia org ni, apa ler yg dibeli, tapi yg pasti mesti benda2 yg kecil2 jer... alahai student kan....hmmm ada nampak baju tuuu, beli baju ler juga... apa2 ler, berjimat cermat jer, lama lagi kat sini hah... nanti budget lari lak.
Dpd sana terus hantar ke station Komuter Nilai.... nak ke Klang kena gi KL sentral dulu... dah mahir dia org ni... cepat betul budak2 sekarang ni ye...

Kat rumah pulak Imran dtg nak tolong ayah nya buat kerja ckit.. kali ni cik abg nor ni nak minta tolong dia catkan kayu2 utk buat tempat gantung bunga2... Tadi nor ambil foto candid dia org tengah buat kerja2... Anak beranak ni dah lama tak jumpa, bila dah jumpa terus ada je kerja nya. Selalu aiza yg kena cat2 semua ni..... bila suruh anak dara nor tolong.... hmmm tak nak dia. Bagi peluang kat abg im lak buat katanya....hheheheeh sabar ler sabariah.....

Jom layan foto2 dia org ni....

Tengah minum petang, rehat kejap..... cian dia penat


Imran tengah mengecat..........



Abg memotong kayu2 utk dicat....


Nak siapkan benda ni lerr..... kayu tuu diselang2... utk gantung bunga...




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts