NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 26 June 2009

Foto2 Kenangan

Teringat dgn ke semua anak2 dara nor... semalam aizah menanggis sebab sunyi, takde teman dia tidur & bergurau... cian anak nor yg seorg ni....nor saja letak foto2 ni utk kenangan... jom layan...
ATOOL
CT FATIMAH
CT NURKHATIJAH (ALAI)
NURUL

Hari ni satu hari tidor jer sebab ambil ubat pain killer dpd doktor semalam... mmg mengantuk betul, selama ni nor jarang betul tidor siang hari.... tangan & kaki pun dah tak sakit sangat.. Alhamdulillah....

2 comments:

  1. bukan anak akak sorg je ke?mana lak dtg anak2 tambahan ni?huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Yg ni anak kakak.... yg 3 org lagi tuu... kawan2 dia... dah dianggap mcm anak sendiri..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts