NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 23 June 2009

Dah balik dah mereka....

Anak2 dara nor dah balik malam isnin, tapi seorg jer tertinggal kapal.... bukan disengajakan, salah tengok waktu rupanya... yg lain guna flight malam, ingatkan semua sama tapi rupa2 nya cik Siti ni tertinggal kapal yg sepatutnya berlepas pagi... aduhai..... sure tak boleh dapat duit balik... Air Asia... biasa lah...... terpaksa booked MAS punya flight, itu jer yg murah.... one way cuma RM119, itu pun bertolak dpd sini kul 10 pg hari Khamis ni... tak pe ler.... bole jalan2 lagi.

Malam isnin tuu hantar Atool, Nurul & Alai ke airport... Nurul flight kul 6:40 mlm ke Kuching, manakala flight Atool & Alai delayed ke pukul 9:15 mlm yg sepatutnya bertolak kul 7 mlm. Hubby lak kurang sihat kat rumah.... sampai2 jer rumah bawa hubby gi klinik kat area sin gak, nasib baik masih buka lagi... Hubby kena serang demam... dia kesejukkan jer tapi badan panas semacam... satu malam nor tak bole tidur lena dok jaga dia.... cian hubby. Dia jarang sakit tapi bila dah sakit teruk betul.... Ntah pukul berapa nor betul2 lena, bila sedar jer hari dah terang....

Paginya doktor Prabu called nor bagitahu keputusan blood test hubby... semua ok... bukan H1N1... syukur... Ke klinik tuu ambil MC hubby utk 2 hari, hari ni & esok. Sebelah ptgnya hubby dah ok ckit.... bawa dia gi klinik gigi lak kat Shah Alam. Dia & imran ada appointment yg sepatutnya kul 3 ptg tapi kami lewat tiba kat klinik.... kena tunggu lagi. Selesai semua dah nak dekat magrib... hubby & imran gi solat kat Masjid Shah Alam... nor cuti hari ni... Nor & Siti gi jalan2 kat Masalam.... beli susu & buah2an utk hubby. Siti shopping lagi.... hahaha mesti dia org Atool JELEZ....

Malam nya singgah makan kat Secret Recipe, Shah Alam... lepas makan terus balik... belikan aiza makanan gak...

Sampai rumah jer hubby dah mula rasa sejuk lak.... suhu badan kembali panas... lepas makan ubat, dia reda ckit.... itupun susah betul nak tido... Harap2 esok dia sihat hendaknya.....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts