NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 7 June 2009

Pergi Kenduri lagi....

Hari ni bangun agak lewat..... sediakan breakfast utk hubby & aizah. Lepas breakfast, kemas2 rumah macam biasa... hari ni tak suruh maid nor dtg sebab tak banyak sgt kerja perlu dibuat... Suruh dia dtg esok jer.....

Dlm kul 12:30 tgh hari semua kerja dah selesai, bersiap2 utk gi majlis kenduri kawan hubby(Kamal) kat Putrajaya pulak. Sebenarnya rumah nye tak jauh dpd rumah nor tapi dia buat kat Taman Pertanian Putrajaya... ada dewan kat situ. Kawan hubby sama kerja semasa kat TUDM dulu... kat sini pun ramai jumpa kawan2 lama dia... masa jejak kasih pulak. Semalam kat Melaka, hari ni kat Putrajaya pulak.. Majlis agak simple tapi meriah... ni dia sempat ambil foto kat wedding kek dia... Actually dia org dah selamat nikah pada 30 May yg lepas, ni macam majlis menyamput menantu ler macam tuu... anak Kamal ni lelaki....



Balik dpd Putrajaya dah kul 3 ptg..... dah ler panas kan... hisss berpeluh hehehhehe.... Hubby lak terus gi rumah Datuk Yusuff, jiran lama dulu....ada hal ckit... ni peluang nak update blog...

Sediakan minggu petang utk hubby & anak. Kali ni goreng karipap... hehehehhe bukan buat sendiri, dah malas2 sebeb kat kedai dah banyak yg instant2 ni.... beli & goreng jer.... hmmm sejak ada yg instant2 ni kan... nampaknya suri rumah macam nor ni.... jadi senang... hahahah bukan malas tapi sekali sekala tuuu nak gak rasa yg dijual kan... mana tahu bole ubah resepi kita sendiri.... kejap lagi nak gi jogging lak....

JOM BERSENAM & SIHATKAN BADAN....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts