NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 2 October 2009

BIAWAK DALAM TOILET

Terkejut besar nor pagi ni..... lepas balik dpd alamanda, aiza terjerit2.... rupanya ada anak biawak dalam toilet bawah.... agaknya biawak ni masuk bila nor cuci toilet semalam.... terlupa nak tutup lubang kecil kat dalam tuu...

Nak minta tolong sapa tak tahu... terus sms hubby minta nobor telepon contractor yg buat garden nor... alahai nasib baik ler pekerja2 dia ada kat kawasan ni... Nor suruh tangkap biawak tuu dah lepaskan kat tempat lain... dia pulak terus pukul dgn kayu... terkulai mati ler biawak tu... Aizah pulak kata kasihan ler mummy.... hmmm dah ajal dia... nak buat macam mana. Pekerja ni agaknya pun takut nak tangkap....


"JOM Seiring Sejalan"


7 comments:

  1. sib baik sempat tengok.. kalu tgh mengelamun tetiba klr dari lobang tandas tu... mau terbantut hajat.... huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Salam noor,

    Kalau akak kena cam tu, terkejut berok akak dibuatnya.

    ReplyDelete
  3. cantik pulak biawak tu!!! tp betullah, nasib baik belum mandi ke, melepas ke.klu takkk..haruuuu!!!!

    ReplyDelete
  4. perghh....xpenah2 dgr anak biawak masuk dlm toilet hahaha..

    tp nmpk cute plak...klau bela pun ok, tp klau biawak tu dh besar x cute dh la hehe

    ReplyDelete
  5. salam kak..
    wah,comellah biawak tu...

    dia nk raya umah akk tu,hehehe

    ReplyDelete
  6. nasib baik nampak...klu tak...membesar biawak tu dlm toilet!

    ReplyDelete
  7. Elemek... biawak dalam toilet? datang beraya kot kak... hehehe..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts