NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 13 October 2009

TETAMU PETANG

Ni dia orang yg ditunggu2 dah tiba.... kazen nor dtg bersama wife nya kak rose, anak popuan 2 org... Jasmin & zaibonissa... serta cucu pertama dia... alahai... lupa ler pulak nama nye... Qisha ke gitu... sorry ye Min kalau silap... tapi memang macam emaknya... cute jer... Ada lagi 2 org anak bujang nye.... tak ikut, anak2 semua hansem2 gitu...

Kazen nor ni abg apex nama glamor nye... nama sebenar Syed Mohd Raffie. Kazen nor sebelah abah nor.... bapa adik beradik gitu ler kan.. Dah anggap macam abg sendiri... iye lah kan nor tak de abg... Dah lama gak dia tinggal kat KL ni, tapi jarang jumpa....

Kazen nor ni dtg nak ambil kek yg diorder nya... order 3 jenis kek... nak bawa ke Oman katanya.. Dia kerja kat sana, may be nak bagi org2 sana makan kot... apa2 pun...jauh gak kek nor ni pergi kan... alhamdulillah...

JOM layan foto2.....Datuk melayan cucunya.....


"JOM Seiring Sejalan"


3 comments:

  1. Ala comeynye baby tue dah cukur kepalanye... kite tak tau lagi nk cukur ke tidak nie pale Mikael ni. hhehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh...jauhnya merantau kek lapis akak!!! Insyaallah..mana tau, pas ni boleh supply kek lapis ke oman pulak!

    ReplyDelete
  3. salam..klu tak keberatan sharelah resepi kek lapis tu..nak dtg boleh tapi jangan weekends ye...akak bzzz

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts