NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 5 October 2009

SAJA2 Jamu kawan...

Malam Sabtu yg lepas hubby ajak best friend dia dtg rumah... saja makan2... sepatutnya ada 1 family lagi... kawan abg Zain tapi sebab dia bertugas... tak jadi lak... so cadang nak buat lagi next Saturday...

Malam tu cuma suami cik akak Mimieloma sekeluarga & imran yg datang... seronok berborak... cuma sempat ambil foto lepas relax2 jer...

Nor tak sempat nak ambil foto2 lauk yg nor sediakan....

Setelah Cik mimieloma sekeluarga balik, dtg pulak jiran nor Hj Jabar... makan2 lagi bersama beliau.... wauuuhhhhh..... habis ler kambing panggang nor malam tuu... alhamdulillah... org kata tak membazir.... cuma yg tinggal nasi dhal & Sayur dhal jer... utk breakfast esok pagi...


Wahhh.... cik mimie.... kenyang ke tuu....


Hmmmm si Imran... habis biskut dalam bekas biskut nor.... balang biskut diambilnya...

Tengah relax2 sambil tengok TV... Kekenyangan ler tuu.... moga puas hati dgn hidangan malam yg nor sediakan...


"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. mmg puas hati kalo tgk food kita selamat 'disettlekan' dek tetamu kan...puas hati gitu :)

    ReplyDelete
  2. Salam..
    Alhamdulillaah..:)
    Semoga akak diberikan keberkatan lantaran meraikan tetamu yg datang...:):)

    ReplyDelete
  3. makan biskut terus dr balang mungkin lbh puas kot!!

    ReplyDelete
  4. Salam semua,

    Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog mereka di laman web kami. Ia mempunyai fungsi yang sama seperti Digg dan Innit. Pendaftaran adalah PERCUMA!

    Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

    Malaysia Boleh!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts