NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 11 October 2009

JAMUAN SEMALAM....

Ni dia juadah yg nor sediakan utk dinner semalam.... Nor masak nasi putih... kot2 ler ada yg makan kentang tak kenyang ler pulak kan... hmmm tapi kan... nak tahu tak... nasi putih pun habis dia org makan... nor masak sikit jer, sorry ler ye.... harap2 berpuas hati & kenyang hendaknya....

Daging Kambing Panggang masih dalam oven lagi.... panas...

Kambing Panggang yg telah dipotong2... sedia utk di makan... yummmy..

Lima jenis sos untuk makan dgn kambing & ayam panggang.... Sos kicap cilipadi, sos lada hitam, sos asam cili, sos cili tomato & sambal belacan....

Ayam Panggang (ni nanti nor tunjukkan resepi nya)

Kentang & Terung Bakar

3 jenis kek lapis jer yg masih ada... kek lapis keju, lapis india & lapis masam manis... dihidang bersama buah tembikai.

Puding Gula Hangus.... nor buat 2 acuan... 1 acuan besar habis... (acuan 4 segi) mana kala yg acuan kecil ni (bulat) dah tinggal separuh...


"JOM Seiring Sejalan"


3 comments:

  1. kak nor buat open house ke nie??? tak ajakk pon!!! sedap2 lauk tue...

    ReplyDelete
  2. akak panggang kambing tu berapa lama, suhu berapa ek nk bg lembut elok?

    ReplyDelete
  3. Bukan open house, hubby akak saja2 jemput kawan2 dia makan.. Kambing tuu panggang dalam oven suhu 175C selama 1 jam setengah ke 2 jam... tgk besarnya..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts