NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 22 October 2009

UBATI RAMBUT ANDA...

Assalamualaikum semua...

Ni nak perkenalkan produk yg baru nor cuba... khas utk rambut gugur, kelemumur & beruban.
JOM singgah blog niaga nor... klik jer... OMEERA STORE.

Sesiapa berminat.... boleh hubungi nor melalui HP 0138155039 / email noorhodza@yahoo.com


"JOM Seiring Sejalan"


5 comments:

  1. Salam Puan Noor
    Memang nak cari ni, boleh lah saya nak try test, saya book 1 ye nnt saya contact.

    ReplyDelete
  2. W'salam... okay... let me know ye..

    ReplyDelete
  3. Pandai berniaga la budak Nor ni....

    ReplyDelete
  4. salam noor
    saya dah beli 2 pek nak try tapi lum sempat lg..nti dah guna ada kesan betol mcm tu..saya bgtau k..

    ReplyDelete
  5. salam noor
    saya pun ada beli 2 paket NONI tu..tapi lu guna lagi..x sabar ni nak guna..nti dah guna saya bgtau kesan nya ye

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts