NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 5 October 2009

SIBUK ZIARAH SAHABAT2

Daripada semalam memang tak masak ler nor.... gantung periuk jer...

Daripada tengahari semalam dok ziarah kawan2 suami.... 4 buah rumah kami ziarahi... kenyang perut dgn kuih muih & pelbagai... Nor & hubby jer yg pergi, aizah tak nak ikut sebab kena ulangkaji pelajaran.....

Sebelum ke rumah kawan2 hubby singgah jap rumah Sarina & Kak Raha, jiran nor... Belah pagi tadi tak sempat nak ke open house rumah Tini, jiran gak... terlewat.... tak pe... ada masa nanti serang jer dia... hehehe

Lewat petang lak.... sempat gi jogging lak tuu.... dah makan banyak, kena ler keluar peluh & hancurkan lemak.... betul tak...

Belah malam nya lepas isyak pulak ke rumah jiran lama... hampir 1 jam gak di sana.. sepatutnya sabtu dia ada buat open house tapi sebab sibuk dgn hal2 lain... tak sempat, so baru semalam baru ada kesempatan ke rumah beliau... tak apa lah kan, nama ler raya, kena datang walaupun tak dijemput...

Dalam kul 10 malam gitu nor sekeluarga ke rumah kak Sal pulak... ada open house. Agak lewat ke sana tapi ramai lagi jiran2 masih bersembang... Makanan pun masih ada lagi..... hmmm makan & makan lagi.... bertambah ler berat badan ni....Balik dpd sana hampir 11:30 malam.. aduh penat gak... Sedar tak sedar...... 8 buah rumah ziarah hari ni...

Semuanya tak de nak ambil foto... sibuk beraya & berborak jer...

"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts