NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 1 October 2009

BLOG KURANG AJAR

Petang tadi terima email dpd kawan supaya nor tengok & baca apa yg ditulis kat blog kurang ajar ni.... Perasaan geram timbul bila baca blog yg ditulis begini... naik darah tinggi nor agaknya...

Fikir2 sendiri....

BLOG KURANG AJAR - klik kat sini, sila beri komen anda....

"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. mmg kurang ajar lah org tuuu!!!! sakit jiwa le tu kot!!!

    ReplyDelete
  2. Salam. Org Malaysia ni baik sangat kot.Org pijak kepala kita pun, kita masih nak diamkan je. Walaupun tolong menolong amalan mulia tapi tengok keaadan lah juga.

    ReplyDelete
  3. rileks kak....jgn melenting...provokasi je tu....biar la diorang nk cakap apa pn....yg penting negara kita aman dan takde gempa bumi mcm kat sana....

    ReplyDelete
  4. yer..yer..benar tu nonon..
    Syukur Alhamdulillah..buminya di gempa'in Allah.
    Akhirnya tadah tgn jugak kat saper?
    Kat yg depa berselera sgt nak ganyang2 tu kononnya..
    Tapii...belom apa2 lagi rakyatnya terlebih dulu udah diganyangi Allah, Syukurrr Alhamdulillah...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts