NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 19 October 2009

JALAN JALAN KE KUANTAN

Sabtu hubby tak kerja, so kita org jalan2 ke Kuantan. Mula2 tak nak tidur sana... macam biasa ler hubby ni suka balik hari... tapi kami bawakan juga pakaian.... mana ler tahu kan, rasa penat... hmmmm tidur jer sana.

Kami bertolak daripada rumah dalam kul 2 petang.... hubby nak driving relax2 jer... so ke sana ikut jalan kampung... Tiap2 pekan yg kami lalui... mesti singgah, seperti pekan Mentakab, Jerantut, Temerloh, Maran.... sampai kuantan kul 6:15 petang. Dulu selalu gak ke sini... tiap 2 minggu sekali mesti hubby ajak bercuti.... iye ler masa tuu tak sibuk sangat & hubby jarang ke luar negara.

Tidur semalam jer kat Kuantan... hmmm sempat ler ambil Door Tag kat hotel.... hhehehe dah hobi collect benda ni... Balik ke Sepang agak lewat gak... nak dekat2 magrib.... ADUHHHH penat gak ye... tapi seronok...


JOM layan foto2Kedai basikal kat bandar Kuantan... terkejut tengok basikal digantung atas kedai... ada2 jer idea tokey kedai ni kan... kedai ni berhampiran dgn kedai tempat kami makan malam...


"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts