NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 19 October 2009

JAMU KAWAN DGN LAKSA SARAWAK

Hubby kerja awal pagi.... sebelum gi kerja dia dah pesan supaya nor buat laksa sarawak utk minum petang nanti... katanya dia jemput kawan dia datang... hmmm aizah ler yg paling seronok sebab ini salah satu daripada makanan kegemaran dia... Nor buat sikit jer, cukup utk makan 15 orang.

Sama2 jamu mata.... sorry ler ye... cium bau jer lah.... next entry nor ajar cara2 nak buat laksa sarawak ni.... tunggu nor free2 dulu ye...

Sibuk berborak, lupa lak ambil foto2 dia org... Razman datang dengan wife & 2 orang anak dia... 2 org lagi kawan abg dtg selepas dia org balik... Syukur alhamdulillah.... laksa licin.... tak membazir kata org.... Nor tapaukan utk jiran nor kak fuziah & sarina juga....

JOM.... layan....

Ni aizah tengah menikmati laksa nya... dia ni pelik ckit... laksa tak nak sayur... cukup dgn hanya ayam & telur.... aduhhh susah2 betul... bila ler anak ku reti makan sayur ni...


"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. alaa... nak la sikit kak nor..
    hu hu hu ..

    ReplyDelete
  2. laksa sarawak nie rase die macammana yerk xpernah mamam..?

    ReplyDelete
  3. aduhh pagi pagi masuk sini tengok laksa...lapar tiba2 dah ler kita tak makan lagi ... huhuhu menggoda sungguhhh... pos sepinggan boleh :P

    ReplyDelete
  4. masuk2 nampak laksa...sedapnya tp kita x pandai masak laksa ni? Camna ekk...share ler resepi....:)

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts