NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 12 October 2009

Thai Massage

Semalam (Ahad) temankan hubby gi massage kat Seremban 2..... Badan rasa lemah2, so dia nak cuba urut kat Thai Odyssey ni... ada org kata best kat sin.... tukang urut pun org Thailand. Dulu masa melawat ke Bangkok pernah gak cuba Thai Traditional Massage ni... memang sedap ler kan.

Selalu gi urut kat rumah kazen hubby kat Port Dickson... tak nak ler pulak driving jauh2... Nor suruh hubby try dulu... Hubby try yg massage 1 jam.... (RM75.00 utk 1 jam). Sementara menunggu tuu...nor & aizah ronda2 kat sekitar Jusco.... window shopping!!!

Wahh ......bila hubby keluar jer lepas urut tuuu... senyum jer hubby... dia kata sedap betul... No wonder ler Thai Odyssey ni pernah dpt award... The best Massage Centre in TOWN... hehehheh... next time nor nak cuba lak lah ye...

"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. salam nor.......nk tnye yg tukang urut tu lelaki ke pompuan...heheheh.

    ReplyDelete
  2. Ada lelaki, ada gak popuan... tapi abg cakap... kuat betul tukang urut tuu... power hehehe tekanan dgn kaki & siku. Best katanya...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts