NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 26 October 2009

HEAVY BREAKFAST

Pagi ni bagitahu kat hubby nor buat heavy sikit utk breakfast sebab nor nak siapkan kek tempahan org. Heavy dan simple.... nor goreng nasi dgn telur dan dimakan dgn ikan bilis goreng bersama lobak asin.

Hmmmm heavy ke?... bagi nor ni dah cukup heavy.... kalau lapar gak nanti lepas siap kek... boleh masak yg lain pulak....

Sapa nak makan sama2?... banyak ni.... jom.... Bismillahirrahman nirrahim...



"JOM Seiring Sejalan"


7 comments:

  1. Salam Nor..sepinggan tu Nor dapat habiskan ker???...Kita kongsi...Akak sorang tak habis tu!!!

    ReplyDelete
  2. Love nak!!! kekeke...ada lagi ke tuh???

    ReplyDelete
  3. nampak menarik walaupun cuma nasi goreng ngan ikan bilis

    ReplyDelete
  4. Kak watie... sepinggan ni utk makan 3 orang... bukan nor seorg... heheheh itu pun tak habis.

    Love nak ke... nakkkkk!!!!... dah buka mulut tak... sedap tak?

    ReplyDelete
  5. wah sedap tu. tapi kalau gerau makan mesti tumbang sebab ikan bilis tu masin kan?

    ReplyDelete
  6. Ni jenis bilis yg tak masin... sebab itu tambang lobak asin & cili...

    ReplyDelete
  7. Wah! nampak sodaplah ikan bilis tu, memang feberet suami, dia suka masakan yang simpel aje.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts