NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 22 October 2009

Menu Tengahari & Malam

Hari ni makan lewat ckit.... pepagi dah ke airport ambil hubby. Dia beli mee goreng kat airport kantin.... heavy gak....... so tengahari nye makan dalam pukul 3 petang...... hah!! kul 3... YEEERRRR.... aduhhh.... ye ler masa tuu jer rasa lapar. Nor masak awal lagi tapi makan jer lewat.... masakkan pun dah sejuk, panaskan jer dalam microwave kan... Menu hari ni cuma Gulai Tulang Daging & Sayur Campur Goreng Belacan.

Ni dia lauk utk hari ni.... malam pun makan yg sama cuma sayur campur nya dah abis... Malam makan gulai tulang tuu dgn roti canai instant jer...

JOM ler tengok2 masakkan ku... chewwwahhh hehehhe


"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. tak pernahl lg cuba gulai tulang daging. mesti sesedap gulai tetel. pun tak pernah cuba gak.hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts