NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 26 October 2009

Selera Malam

Malam ni hubby travelling lagi... balik petang rabu. Dia nak makan buah2 jer malam ni sebab malam karang dalam flight ada makanan disediakan, nanti kekenyangan ler pulak. Untuk aizah pulak dia nak kentang goreng & nugget... nor makan buah2 jer....

JOM tinjau2...




"JOM Seiring Sejalan"


3 comments:

  1. KakNoor, mkn fruits aje ke kak? Wish I cld do the same..hehehe! Hari Love msk, sll mkn both lunch n dinner. Klu tak msk, tapau lunch aje. Dinner plak buat something for my son. ;)
    Klu Hubby around, mmg susah Love nak skip meal, coz dia tak bagi...kena makan bersama..hehe ;)

    ReplyDelete
  2. kiwi fruit...!! I Likeee!!!!

    ReplyDelete
  3. Nor ni mesti jaga badan...kalau akak...bedal semua meal time...dari breakfast...lunch...tea...dinner..silap2 ada supper lak lagi..bergolek-golek dah ni!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts