NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 6 October 2009

HADIAH dpd SUAMIKU...

Petang tadi menemani hubby ke kedai optical...... reading glasses dia yg lama hilang ntah di mana... spare ada tapi dia lak memang dah biasa mesti ada 2 spek.... takut tertinggal kat rumah, at least dalam beg kerja dia ada satu....

Kami singgah kat Salak Tinggi jer, ada kedai cermin mata kat situ... nama nya Sight Vision Spec... wahh owner orang melayu yg peramah.... kalau tak silap Rose namanya. Hubby dok sibuk checking mata dia, nor pulak sibuk membelek sunglasses... sesungguhnya memang nak beli satu utk sendiri, usia sunglasses nor pun dah hampir 6 tahun... itu pun pemberian dpd hubby gak.. masih elok lagi....

Dipendekan cerita... nor dok try2 ler satu persatu spek tuu... bukan nak beli sebenarnya.... saja2 jerr... bila hubby dah abis checking tuu... nor tunjukkan ler kat dia... hmmmm dia tengok... senyum jer.... nor berkenan brand SODA ni... org kata comfortable di pakai gitu.

Nor habaq ler kat hubby.... mula2 dia kata yg lama tuu masih elok lagi kan... nor diam jer ler... betul gak kan... lepas tuu dia kata... bole ler beli... kan untung jual kek tuu ada.... heheheheh yuppp nor setuju sangat... tapi bila masa nor nak bayar tuuu... dia kata pulak.. tak pe, i belikan... wahhhhh..... terhappy ler pulak nor... THANKs abang....
Sebenarnya nor nak beli yg size besar ckit... tapi cik abg nor ni tak suka nor guna spek yg besar2... macam mak2 datin yg keluar masuk mahkamah jer katanya... hahahahah betul ke... ada2 jer hubby ni... disebabkan dia yg bayar.... dia suruh nor pilih size yg kecil sikit bersesuaian dgn muka sendiri ler kan... Tapi kan.... hehehehehh nasib baik ler hubby belikan... kalau tak... mengigil gak tangan nak keluarkan duit... bila lagi kan... (tau2 jer ler)

Hah.... ni dia spek pemberian suami ku..... sekali sekali shopping dgn hubby ni ada gak untungnya hhahahahahh terbodek sikit dah dpt spek free... Tokey kedai tuu siap bagi free eyes lotion lagi... menurutnya eyes lotion ni elok utk urat2 saraf kat mata... Dia siap demo... titikkan kat mata hubby & nor sekali... memang segar jer rasa selepas 10 minit. Pek kecil jer senang dibawa travelling.... 1 botol kecil tuu dpt 16 titisan.... harga pun berpatutan. Kali ni bagi free... next time bole ler beli kan...


Spek hubby lak lagi seminggu baru siap.....


"JOM Seiring Sejalan"


5 comments:

  1. slm nor.........oh u g kedai cermin mata rose tu eh......

    itu kedai my fwen tau....len kali u tnye die kenal mimi yg jual bunga......hahahah......gerenti die kenal punye.........hahahah

    spek soda tu mmng cantik I beli pn die yg rekomen gak......

    Anak2 dgn I pn kekadang wat kat ctu gak sbb dekat.

    ReplyDelete
  2. huhuh untun gyerk badan kak..selalu yerk mmgcam tue kak si suami mesti yg akan bayar kan.. huhuh

    ReplyDelete
  3. Salam Noor...ooo duit untung jual kek masih tak terusik...yeh..ye boleh belanja..hahah..lain pulak komen !!!

    ReplyDelete
  4. Salam sis
    Bergaya sakan akak dgn spec baru ekk..:)

    ReplyDelete
  5. salam kak noor..
    wahh bestnya dpt adiah spekmate..:)
    soryla kak x smpat nak reply kat cbox..
    seri da balik sabah da n x smpat nak msg akak kalo x bleh jumpe lg kat kl..i/allah len kali yek kak..ni pon curik2 masa n smpt ziarah2 ckit aje..skrg ni tgh bz kt opis.maklumla nk ujung thn..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts