NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 23 October 2009

POTRET ANAK NOOR

Lama tunggu potret ni siap... tapi memang susah gak melukis nya kan... satu cabaran hebat utk si Yatie... Potret ni hasil tangan nye.... nor dpt free ni... kalau tak hmmmm RM30 kan yatie... nor menang contest jom komen kat blog YATIE ni... Sepatutnya kena bagi 2 foto tapi nor cuma sempat bagi satu dulu.... yg satu lagi masih mencari foto yg sesuai. Anyway, TQ yatie....

JOM tengok hasilnya... sama tak.... JOM KOMEN hehehehe


POTRET hasil tangan YATIE


FOTO ASAL

"JOM Seiring Sejalan"


3 comments:

  1. Ala cantiknye... sama la... :)

    ReplyDelete
  2. cute anak kak noor!! brp tahun tu??

    ReplyDelete
  3. Aizah 13 tahun november ni.... dah minta hadiah, birthday pun belum lagi ain... hehehheh.. budak2 kan.

    Kita dulu2... mana pandai2 gini... harijadi pun tak perasan bila nya.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts