NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Friday, 28 August 2009

BAHAN2 KEK LAPIS

Semalam nor ajak hubby gi beli bahan2 utk buat kek lapis, hari ni nak sediakan semua, atur ikut jenis kek... tak tersalah lak... (dah tua, kekadang lupa). Ni dia sebahagian dpd bahan2 tuu.. Coklat cadbury ni nor beli dpd kedai kawan, 2 kotak, 1 kotak ada dalam 12 botol, tak cukup nanti beli lagi. Nak beli byk2 nanti macam store lak rumah nor ni... Dah ler semalam banyak gak beli2 barang... sebahagian nor letak dlm store... ni separuh masih ada kat dapur lagi..

Hubby dah bising2... sempit nak lalu... heheheh sabar ler bang, nanti susun elok2... Sibuk nak masak utk berbuka.... kata nak makan nasi empit... ehhehh itu semalam punya kisah...

JOM layan foto2
Never love a love that hurts...
never hurt a love that loves !!!


"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. Salam Puan Noor,
    Banyaknya coklat, nak tanya berapa purata harga sebotol ye klu murah nak gak saya membelinya. Saya dapat dari kedai Cina kat Kelang tu RM23.50 rasanya sebotol.

    ReplyDelete
  2. W'salam... Saya dpt dpd agent kat Seremban 2, satu botol dlm RM22.80, lebih kurang ler tuu. Last year beli kat area pasar borong Selayang, dpt dlm RM19 1 botol tapi cina tuu dah tak jual tahun ni... katanya saya seorg jer yg beli banyak heheheh apa ler apek tuu... tak sporting ... So kena cari agent. Awal tahun ada Cadbury buat warehouse sales, mmg murah, tapi tak kan nak beli awal2 kan... nnti berkulat lat coklat tuu..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts