NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 31 August 2009

SEMPAT KE NAK JAHIT

Ingat hari ni nak buat kek lagi 4 acuan.... hmmm tak jadi, cik abg kata dia balik awal hari ni... oooohhh tak boleh ler.. nanti dia balik, kek tak siap lagi... bising pulak dia hehhee.. So, nor kemas2 bilik menjahit nor... lama tak tak singgah kat bilik tuu... kasihan mesin jahit tuu ye, lama betul tak aktif... nak kena bubuh minyak, takut nanti time nak menjahit, tak berfungsi lak dia..

Sambil2 berkemas tuuu... aduhhh... terlihat ler kain2 yg nor beli... suka beli2 jer, tapi nak menjahitnya pulak ikut mood. Bila keluarkan dpd plastiknya... sedar tak sedar, byk rupanya kain2 yg belum berjahit... itu belum termasuk kain2 yg adik suruh jahit & buat baju... hmmm macam takde mood jer menjahit sejak akhir2 ni.

Sebenarnya nor nak pilih kain mana nak jahit dulu ni.... kain2 ni termasuk utk nor & aizah. Hubby punya... dia jarang nak baju baru utk raya, pakai apa yg ada jer katanya... nanti dah jemu baru buat yg baru...

JOM tolong nor pilih kain yg mana satu nak buat baju dulu.... nak jahit insyallah seminggu sebelum raya... nor bole siapkan 2 - 3 helai baju 1 hari... itupun kalau takde gangguan....



"JOM Seiring Sejalan"


1 comment:

  1. amboi kak nor, cantik2 baju raya tuuuu!!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts