NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 23 August 2009

JUADAH LEPAS TERAWIH

Lepas berbuka & solat magrib tadi, nor terus jer goreng mee utk hubby... Bila dia balik malam nanti ada ler makanan utk dimakan. Dia dah pesan dah suruh nor gi masjid solat terawih, cuma sediakan dia mee goreng jer... Dah siap nor goreng mee ni...

Malam ni gi solat terawih kat surau area perumahan ni jer... nor pergi dgn jiran nor & aiza. Kalau hubby ada, selalu ke Masjid KLIA.... Bg... dah sampai makan dulu ye.... nak keluar dah ni... (chewwwahhh.... macam tau jer laki baca blog ni..... kita tau ler bg.... jgn malu2)...

JOM jamu mata dgn mee goreng mamak..


"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. Sodapnye mee goreng mamak... :)

    ReplyDelete
  2. ada lg sesi mkn pas trawih kak eh. bestnyaaa!!!

    ReplyDelete
  3. ye ain.... selalunya berbuka sikit jer utk alas perut, tak ler kenyang sgt waktu solat nanti..

    ReplyDelete
  4. a'ah sis...time berbuka mkn skit dulu, so tat masa solat terawih puns sedap je badan tu kan...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts