NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 13 August 2009

KUCHING TRIP

Hari ni terlalu sibuk sangat, malam ni pun nor kena ke LCCT airport lagi ambil biskut nestum ice yg kawan nor kirim. Rasanya flight dia sampai dlm kul 12 lebih tgh malam ni... Flight delayed gak mcm nor semalam....

Semalam nor ke Kuching gak ambil ckit.... travelling 1 day trip ni memang penat... lagi pun nor ni bukan muda lagi, terasa penat nye.... Dgn flight delay dan pelbagai...

Nor betul2 terharu semalam.... nor baru kenal dgn seorg perempuan ni, dia berbangsa cina tapi betul2 nor tak sangka bole jadi kawan nor pulak... baru kenal dia dlm flight dpd kl ke kuching. Dia Sarawakian.... berbual sepanjang penerbangan dpd kl ke kuching... yg buat nor betul2 terharu adalah dia belanja nor makan masa dalam flight... dia minum jer... THANKS ya Huii... nice to know u... yg lucunya.... masing2 berebut nak bayar...

Semalam masa kat Kuching, sepupu nor, Ina, ambil kat airport (THANKS Ina... love u) Ina sepupu nor ni sebenarnya dulu menghidap breast cancer.. syukur alhamdulillah dia sihat sekarang ni. Nor bawa kerepek kentang pedas & kerepek popia dpd KL.... Makan tengahari kat rumah dia & relax2. Semasa kat sana nor sempat ambil foto2 rumah sewa nor masa tinggal kat Kuching dulu... rumah tuu betul2 kat sebelah rumah sepupu nor ni.

Sepupu nor Sharifah Zerfina... sorry ina, simpan foto u tanpa tudung kat sini.... AMPUN hehehhe....

Syed Hilmi... anak Ina, kakaknya sekolah petang, tak dpt nak ambil foto dia...

Nor tinggal kat rumah ni selama 3 tahun sebelum berpindah ke Semenanjung pada tahun 2007... banyak betul kenangan kat sini... di sini ler bermulanya bisness kek lapis sarawak nor.


"JOM Seiring Sejalan"


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts