NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 9 August 2009

FESTIVAL BUNGA & TAMAN

Petang semalam kami sekeluarga ke Putrajaya untuk melihat Festival Bunga & Taman. Setiba di sana waktu dah pukul 6 petang... tapi matahari masih panas lagi... berpeluh2 juga ler... Ramai betul manusia... dpd mana dtg nya ye... Macam biasa, hubby nor membeli lagi... pantang tengok pokok2 mesti ada yg dibawa pulang... Apa2 pun JOM layan foto2 nya...

Antara pokok2 yg hubby beli... termasuk ler pokok daun sireh ni...

Ini nor nak cuba, saja beli... pokok halau nyamuk namanya....


"JOM Seiring Sejalan"


8 comments:

  1. i pun dulu pernah beli pokok halau nyamuk tu tapi dah mati coz my doters asyik cabut daunnya buat main2...daunnya cam wangi kan isk isk isk...

    ReplyDelete
  2. Berkesan ke pokok ni?... lum betul2 memerhati samada nyamuk ada ke tak... Baunya macam serai sikit kan...

    ReplyDelete
  3. waaaaaa......akak tak sggah pon booth sy....penat tggu mana la org2 yg kenal sy ni.....huk...huk...huk

    ReplyDelete
  4. Akak cari ler juga, tak kenal mana satu.. area mana, jual apa.. alahai, tak pe yg pasti hubby ada cari baja, tapi tak beli pun

    ReplyDelete
  5. cari baja tapi tak beli...akak tak masuk kawasan orkid nye taman kut,sbb tu tak jumpa sy...wakakaka...xpe arr..nk wat mcm mana.....tp byk tul husband akak beli pokok?sy beli 2 je orkid hutan....dapat diskaun ngan abg ali...thanx abg ali....

    ReplyDelete
  6. lerrr... kat kawasan orkid tuu ler akak paling lama, byk gak foto2 bunga orkid yg akak ambil... tak posting kat sini...

    Tak tahu ler nape tak jadi beli baja, duit tak cukup kot sbb dok angkut pokok2 bunga hhahahahha...

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts