NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 3 August 2009

MAKAN MAGGI

Malam ni aizah nak makan mee maggi.... nor tumpang sekaki, itu pun 2 sudu jer... bila ingat Maggi ni nor teringat dgn Kek Mee Maggi... ni kek org lama2 dulu... nor masih simpan lagi resepinya... ada masa nnti nor buat & tuliskan resepi kat dalam blog ni. Resepi ni nor dapat dpd mak saudara nor yg kat Miri... iaitu adik kepada abah nor... kek nya memang sedap dimakan...

Tunggu nor rajin2 dulu ye... tpi malam ni biar makan maggi dulu...


"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"


If you win you need not explain...But if you lose you should not be there to explain

3 comments:

  1. lamanya saya tak makan maggi. sekali sekali ngap sedap gak kan kak.

    ReplyDelete
  2. meggiii.....tggu sengkek maka makan la meggi....kak,post la kek tu...teringin nak buat

    ReplyDelete
  3. hmmmmmmm sebut pasal maggi ni..tekak tgh rase tk sedap ni mkn maggi kari panas2 msti sedap kan kasi berlepuh2 gitu hahahah....

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts