NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 16 August 2009

NOTEBOOK HP DAH ELOK....

Syukur alhamdulillah ada Imran.... dulu masa hantar kat HP Service Centre... kena RM3 ribu kalau nak baiki.... hubby tak nak baiki sebab rasa macam HP ni tipu.... tgk2... memang betul... Hantar kat kawan Imran... hanya RM300 jer sebab tukar chip jer...

Itu ler tak leh nak caya sangat dengan company2 besar ni... sekarang dah ada 2 lak laptop... so hubby bagi kat nor satu utk guna.... TQ bg.... gembira sgt, tak ler berebut lagi dgn aizah bila nak guna internet...hahahah... Tapi kan.... hubby dah menyesal beli Laptop Sony tuuu tergesa2... org tak sabar kan.... Bukan apa hubby kena ada laptop ni sebab semua urusan kerja dia kena guna internet... susah kan... Tak pe ler bg.... dah ada rezeki, guna jer ler.... tak ler berebut2 lagi nanti...


Anyway, Imran sempat checking computer lama yg lagi satu... tempat CD-RW rosak nak kena baiki... bila nak burn CD tak bole... asyik sangkut jer...

PC lama kena bedah...... cian kan dah lama betul guna computer ni... byk dah jasa2 nya... So far takde problem langsung, cuma baru2 ni jer tak ler nak burn CD .....




"JOM Seiring Sejalan"


3 comments:

  1. dah baik dahhh...sukalah akak, boleh duk dpn komputer lama sikit pas ni.

    ReplyDelete
  2. dapat sorang satu.. barulah adil dan saksama.. ekekeke

    ReplyDelete
  3. ala..lappy sony tu cantek ape..jangan la nyesal..hehehe..

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts