NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Saturday, 22 August 2009

MENU BERBUKA

Dah menjadi kebiasaan nor sekeluarga bila berbuka, simple2 jer... hari pertama puasa ni nor cuma buat roti sardin & mee hoon goreng (mee hoon goreng ni makan selepas balik dpd masjid nanti). Pencuci mulut pula buah kurma & puding roti buah2an.

JOM kita berbuka sama2....



"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. sedap tu!! sy buka kat kampung, so kena lah mkn nasi wlupun x berapa suka sgt buka nasi.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts