SUKA BLOG INI?

Followers

Saturday, 22 August 2009

MENU BERBUKA

Dah menjadi kebiasaan nor sekeluarga bila berbuka, simple2 jer... hari pertama puasa ni nor cuma buat roti sardin & mee hoon goreng (mee hoon goreng ni makan selepas balik dpd masjid nanti). Pencuci mulut pula buah kurma & puding roti buah2an.

JOM kita berbuka sama2....



"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. sedap tu!! sy buka kat kampung, so kena lah mkn nasi wlupun x berapa suka sgt buka nasi.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts