NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Thursday, 6 August 2009

TAG utk FOLLOWER nor

Hari ni takde apa nak update... nor pun puasa, kejap lagi nak masak utk berbuka... cuma masa nor menjahit2 tadi, teringat nak buat TAG utk semua follower nor... so kepada follower yg ada kat sebelah tuu.... ambil TAG yg tak seberapa dpd nor ni... moga persahabatan kita berpanjangan hendaknya... AMIN....

Ni dia nor buat sendiri.... simple jer... copy & paste kat blog masing2 ye....




"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"



3 comments:

  1. Sure akak angkut gantung kat tepi dinding blog yer...! Selamat berbuka...& terima kasih daun keladi!

    ReplyDelete
  2. dah buka kak..?? buka apa ari ni. musti sedap2 akak masak kan..??? tq for the tag..nanti saya tepek kat blog ekh.

    ReplyDelete
  3. TQ sudi terima tag tuu.... akak berbuka dgn menu request dpd aiza.. fish fillet... makan dgn nasi... hehhehe tak pe ler.. layan jer kan.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts