NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Wednesday, 26 August 2009

CUCUR UDANG

Berbuka hari ni nor teringin lak nak makan cucur udang, dok tgk2 kat blog kawan2 .... alahai, terliur ler pulak... heheheh... so ptg tadi ajak hubby gi beli udang. Sampai rumah dah lewat sebab nor singgah kedai kawan ambil coklat cadbury yg nor order utk buat kek lapis. Hubby tolong kopek kulit udang... thanks bg.... hehehehe (dia kena dera hari ni, sbb tadi beria nak singgah parkson, org dah kata lewat dah.... dia kata tak pe, nanti dia tolong kopek kulit udang tuu..)

Ni dia menu hari ni....

Udang yg siap dikopek oleh cik abag.... bersih jer

Adunan cucur udang, dicampur sekali taugeh, daun bawang, cili, bawang besar, tepung gandum, tepung jagung & telur.

Dah siap digoreng, sedia utk dimakan waktu berbuka nanti....

Salad kentang


"JOM Seiring Sejalan"


2 comments:

  1. sedapnya...

    udang tu nampak fresh....tapau utk abgdin berbuka dlm lori satu!!!

    ReplyDelete
  2. sy pulak hr ni buat jemput2 udang!! mcm janji2 berudang udangan pulak kita ye kak!

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts