NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Monday, 31 August 2009

Update Foto Kek

Lepas masak lauk utk sahur pagi esok, nor keluarkan semua kek2 lapis yg nor buat semalam & pagi tadi... esok nak buat lagi 4 jenis... heheeeheh peluang, sebab hubby kerja awal pagi, lepas subuh dah kena keluar.... Kalau hubby ada nor susah sikit nak buat kek ni.... ada saja gangguan... ada jer yg dimintanya... biasa ler kan, dah kita ni isteri, kena ler layan suami... BETUL tak.... betullllll!!! heeheheh jawap ler sendiri..

Anyway, nor dah potong2 kan kek ni apa yg patut.... nak hantar esok atau lusa... ikut bila nor rasa free sikit...

Kali ni nor cuma nak tunjukkan kek masam manis jerr, kek lapis india dah selalu sangat kan.. Kek ni walaupun dibakar tapi memang moist... tak kering, macam kena kukus pulak. Actually ni resepi nor sendiri, resepi orang lain nor tak pasti macam mana... Nanti bila nor free2 sikit, taip resepi tuu kat sini yee... Cik Mimieloma.... kek ni moist macam kek koko buah yg nor suruh u rasa tempoh hari...

Semasa nor kat Kuching dulu, haw flakes nya empat segi, memang dijual khas utk buat kek lapis masam manis ni, kat sini puas nor mencari.... tak jumpa... Kalau ada pun jual ikut berat... kat sana jual 1 bungkus gitu... harga pun murah jer.... hmm ada bahan2 utk buat kek lapis susah nak jumpa kat sini. So, nor terpaksa ler guna haw flakes yg bulat2 ni.. Nampak haw flake dia tak rata...


Ni kek2 yg sedia utk dihantar kepada tuan nye... kek lapis india satu Zara punya, kena hantar ke Penang... dia nak rasa sebelum raya... Zara, selasa akak pos kan ye... Sabar...




"JOM Seiring Sejalan"


6 comments:

  1. sedapnya tengok kek lapis hawflakes tu!!!

    ReplyDelete
  2. Bestnye kek lapis... adik ade sorang dok belajar kt serawak..nanti leh paksa dia poskan seketui la.hahaha

    ReplyDelete
  3. Nor jual berapa harga kek tu ye

    ReplyDelete
  4. salam...mmg nampak sgt moist.kite pun amik tempahan tuk raye ni tp kite takle buat kek lapis yg nipis2 camni.insyaAllah klu ade rezeki nnt nak belajar buat kek lapis.

    kek tu seketul yg besar tu awak jual berape rm?dan yg dah dipotong2 tu berape rm?

    jemputlah ke blog :D

    ReplyDelete
  5. Kek ni nor jual dgn harga RM60 utk size 8"x8"x2.3" dan RM20.00 utk size 8" x 2.5" x 2.3".

    Bole singgah blog niaga nor www.omeerastore.tk

    ReplyDelete
  6. Fiza... tolong bagi blog punya address... tadi cuba tak dpt.. TQ

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts