NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 2 August 2009

KENDURI RUMAH RUHAIZAH & FIZA

Sebelum solat zohor semalam dah bertolak ke rumah Ruhaizah, solat zohor kat Surau di Subang Bestari.. lepas solat baru ke rumah dia. Sibuk betul dgn persiapan, saudara mara & kawan2 turut menolong..
Sedap makanan & kuih muih yg disediakan, sampai 3 kali tambah hahahahha... itu hubby nor ler... suka ayam panggang nya.. so far tersedap yg pernah nor rasa.... tapi oleh sebab terlalu sedap tak sempat ler nak ambil foto...

Balik dpd sana dalam pukul 5 petang.... baju2 yg nor jemur pagi tadi tak kering2 sebab hujan.... tapi nasib baik nor jemur kat area berbumbung...
Malamnya lepas solat Isyak ke rumah fiza pulak.... makan2 lagi, tak rest ler perut hari ni. Kat sini pun makanan sedap2.. naik ler berat badan ni.

Buah tangan dpd rumah fiza


Hiasan meja.... Fresh flower... warna orange & merah... cantik betul.


Foto bersama dgn Kak Mimieloma, Fiza & Nor Hasnol... semua pakai hitam jer ni.... alahai macam minah arab ler pulak.

Eka & Rossa


Ni kucing2 fiza... dia org pun nak gi kenduri gak....

"JUST SHARING..... NO HEART FEELING"




Three things in life,once gone never come back....
Words, Opportunity, Time...

3 comments:

  1. byk nye kucen hehekk...
    yup2 cantek bunge oren tu
    :D

    ReplyDelete
  2. Salam...comel-comel kuciing tu... semua nya bela dari kecil ke ...

    ReplyDelete
  3. Ahhh... kata tuannya... perlihara dpd kecil... besar2 & berat tau.. tapi nor ni takut kucing, benda yg berbulu ni geli...hehheh, suka tgk je ler

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts