NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Sunday, 9 August 2009

CONTEST EXABYTES

CONTEST ni biar kat atas dulu ....
Assalamualaikum semua.... Nor singgah blog cik rasp tadi... baca2 ada contest anjuran exabytes, sempena sambutan kemerdekaan ke 52 ~ proud to be a malaysia ler. Nor ni memang jarang ler nak join contest ni gak tapi kan bak kata "rasp" macam senang jer.... tak payah tulis slogan, tak payah gak nak tulis karangan... cuma isi form jer, borang nya seperti kat bawah ni:

We will pick the winners randomly! So, good luck to all of you!
*Remember to ask your friends to write your em
ail in the referrer's email field.



SENANG JER.... JUST KLIK KAT SINI utk ISI BORANG CONTEST.... kalau menang dapat ler Iphone ni hah.... mewah kan....


TETAPI.... minta tolong ler kan... bila isi borang to tulis noorhodza@yahoo.com as your referrer.

THANK YOU.....


"JOM Seiring Sejalan"


5 comments:

  1. Ermmm...
    Abgdin pun nak cuba try test la....

    Jemput komen entri terbaru abgdin di http://abangdinlorry.blogspot.com/2009/08/sekolahkan-abg-din.html

    ReplyDelete
  2. sempoi je kan sis...

    gud luck!

    ReplyDelete
  3. Rasp... good luck to u too..
    Abg din... cuba ler kan mana ler tau, kalau dpt nnti jgn lupa belanja...

    ReplyDelete
  4. mana link nk masuk nye kak?tak jumpa pon....malas la nk masuk mcm ni...huhuhuh

    ReplyDelete
  5. Ada, klik kat WORD "SINI" tuu atau just klik kat banner kat atas sekali... senang jer... formnya pun simple

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts