NAK BUAT BISNESS... JOM KLIK

SUKA BLOG INI?

ONE DROP PERFUMES

Followers

Tuesday, 11 August 2009

DENTIST in INDIA

video


"JOM Seiring Sejalan"


4 comments:

  1. salam noor..uiii aiii..apa macam tu benar org india buka klinik pergigian..boleh ikut suka je buka tepi jalan..

    huhuhu..kalau mama kiter di bayar 1juta pun..rasa rasanya tak sanggup lah nak menyerahkan walau sebatang gigi untuk di cabut oleh doctor di klinik pergigian di india tuu..

    tak pasal pasal boleh bawa maut tuu..

    ReplyDelete
  2. alahai......kalau cmni lak doktor gigi biar lah tk yah cabut pn tkpe.....kus semngt tgkkan care die cabut gigi cam nak pengsan di wat nye........ hehehe.

    nasib lah kat negeri kite sume dktr gigi bertauliah.....itu pun ade gak orng yg fobia nak cabut gigi...kuang3.

    ReplyDelete

Terima Kasih di atas COMMENT anda, sila singgah lagi ye....

 

Popular Posts